Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 150 € και ως 10 κιλά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Σχετικά με εμάς

Η ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα-Κατερίνη ως οικογενειακή επιχείρηση και είναι η παλαιότερη επιχείρηση του Νομού Πιερίας στο χώρο της οικοδομής, αναπτυσσόμενη με ταχείς ρυθμούς. Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στην Κατερίνη το έτος 1954 από τον Θεόδωρο Βροντινό.

Το 1983 ανέλαβε την επιχείρηση ο Χρήστος Βροντινός, ο οποίος την επέκτεινε μετεστεγάζοντάς την το έτος 1995 σε μεγαλύτερο κεντρικό κατάστημα στην Κατερίνη και μετατρέποντάς την από ατομική σε MIKE. Από το έτος 2008 η ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ MIKE στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις, εμβαδού 4.000 τ.μ. στο 1ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης.

Στις νέες της εγκαταστάσεις η επιχείρηση ανέπτυξε τη δραστηριότητά της σε μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων που συνεχώς εμπλουτίζεται και που καλύπτουν όλες τις επαγγελματικές και οικιακές ανάγκες σε βασικά είδη καθημερινής χρήσης και σε τιμές ασυναγώνιστες, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της προσωπικής επαφής, ενημέρωσης και παροχής υπηρεσιών, όπως με τη λειτουργία τμήματος service εργαλείων, άνετο πάρκινγκ κ.α.

Οικονομικές Καταστάσεις Έτους 2021

Οικονομικές Καταστάσεις Έτους 2022

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις τα νέα και τις προσφορές μας

© Copyright 2024 - vrontinos.gr All rights reserved
Running on Wefia