Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 150 € και ως 10 κιλά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Όροι Χρήσης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελία σας θα σας ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση κλπ). Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι τα στοιχεία σας είναι ασφαλή, δε θα χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε περαιτέρω διαφήμιση και δε πρόκειται να αποκαλυφθούν ή να δημοσιευτούν σε καμία περίπτωση.

ΑΓΟΡΑ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την αγορά ενός προϊόντος η διαδικασία μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς επικοινωνίας του καταστήματός μας δίνοντας τα στοιχεία σας και τον κωδικό προϊόντος.

Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

α) Αντικαταβολή με την παραλαβή του δέματος 

β) Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

γ) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές & προπληρωμένες κάρτες:

-Visa, Visa Electron
-MasterCard
-Maestro
-Diners
Η αποστολή των αγορών σας γίνεται με ΕΛΤΑ κούριερ είτε με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών και μόνο (Υπάρχει ειδική σελίδα με αναλυτικά τηλέφωνα επικοινωνίας κάθε εταιρίας). Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται σε κάθε προϊόν χωριστά. Για την αναγνώριση της εγγύησης ενός προϊόντος απαιτείται αντίγραφο της απόδειξης-τιμολογίου που θα φαίνεται η ημερομηνία αγοράς του και η ορθή χρήση του προϊόντος. 

ΤΙΜΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο vrontinos.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24 % και αναγράφεται αναλυτικά κάτω απ την τιμή του προϊόντος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για την αλλαγή των τιμών οποιαδήποτε στιγμή.  Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του vrontinos.gr και οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση αυτών διώκεται ποινικά απ τον νόμο.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις τα νέα και τις προσφορές μας

© Copyright 2024 - vrontinos.gr All rights reserved
Running on Wefia